RECEPT
PANNENKOEKen

Wat heb ik nodig
Recept voor ongeveer15 pannenkoeken
- Pannenkoekenmeel 500 gram
- 2 eieren
- 1 liter melk
- snufje zout naar smaak
- Boter of margarine om in te bakken
Voorbereiding
- Meng in een kom het meel, de melk, een snufje zout en het ei.
- Als alle klontjes zijn verdwenen kunnen de pannenkoeken worden gebakken.
bakken
- Verwarm een beetje boter in de pan.
- Wacht even totdat de pan goed warm is, en verdeel dan met een soeplepel wat beslag in het midden van de pan.
- Beweeg je pan een beetje heen en weer zodat het beslag over de hele pan verdeeld is.
- Bak de pannenkoek totdat de bovenkant droog is.
- Draai de pannenkoek om en bak de pannenkoek nog ongeveer1-2 minuten aan de andere kant.
- Leg de pannenkoek op een bord en dek het bord af met een grote deksel.
- Bak zo de rest van de pannenkoeken.
- Vergeet niet om iedere keer een beetje boter in de pan te doen voordat je een nieuwe pannenkoek bakt.
en klaar zijn uw pannenkoeken!
