Contact

De molen en de Stichting tot behoud van De “Molen Grenszicht” zijn gevestigd op Hoofdkanaal WZ 109 in Emmer-Compascuum. Voor vragen kunt u contact opnemen met Hans Geerdink. Zijn telefoonnummer is 06-22383005.

Secretariaat
Hans Geerdink
Hoofdkanaal WZ 109
7881 AE Emmer-Compascuum
IBAN: NL20 RABO 0317 1428 44
E-mail: h.geerdink@home.nl

Molenvriend worden?

Het onderhoud van de molen kost veel geld. Alleen met uw steun kunnen we de molen Grenszicht in een prima conditie houden.
U ontvangt een zakje ambachtelijk gemalen pannenkoekenmeel en gratis koffie/thee als u onze molen bezoekt.
We vragen van u een bijdrage voor het molenonderhoud van 15 euro per jaar, natuurlijk mag u ook een hoger bedrag geven.

U kunt molenvriend worden door een mail te sturen aan het secretariaat van de stichting: h.geerdink@home.nl, o.v.v. Molenvriend worden. 

Bezoekersruimte

In 2007 heeft de molen de beschikking gekregen over een nieuwe bezoekersruimte. Molenbezoekers kunnen hier in groepsverband onder het genot van een kop koffie, kijken naar een video over de molen om daarna een rondleiding te krijgen door de molen en museum. Deze ruimte is ook voor een aantrekkelijke prijs te huur. Als u iets te vieren hebt, is de ruimte uitermate geschikt voor een brunch of buffet (± 35 personen).

Afspraak voor een feestje of een rondleiding in de molen

Wanneer u een afspraak wilt maken voor een rondleiding of het geven van een feestje, in combinatie met brunch of buffet, belt u met 06-22383005 of 06-40839098.

Onze sfeervolle bezoekersruimte